30 May 2017

Biologische Spirulina

Bio Spirulina

Oude gewoontes zijn vaak lastig te breken. Dat blijkt wel uit het geringe aantal mensen dat heeft ingezien dat spirulina een uitstekend alternatief is voor zowel vlees als soja. Hoewel spirulina een voedingssupplement is en niet als volwaardige maaltijd wordt beschouwd, kunt u er een aanzienlijk deel van uw behoefte aan voedingsstoffen uithalen en daarmee bijvoorbeeld op een gezonde manier minderen op vlees. 

Spirulina bestaat voor minstens 55% uit volledige eiwitten, daar waar dit voor vlees en soja hooguit de helft is.

Welke Spirulina producten.

Omdat spirulina een voedingssupplement is, wordt het in zowel tablet- als poedervorm veelal verkocht. De eerste kunt u innemen als aanvulling op uw maaltijd, de tweede kunt u door de maaltijd heen mengen. De volgende Spirulina producten zijn o.a.:

Spirulina tabletten;
Bio spirulina poeder;
Spirulina Pacifica Hawaï.

Deze producten zijn ideaal om kennis te maken met de heilzame werking van spirulina. Bent u er tevreden over en bestelt u vaker? Dan rekenen we bij grote bestellingen géén verzendkosten. Laat ons en andere klanten ook weten wat u ervan vindt en laat een reactie achter.

Waarom is spirulina zo gezond?

Spirulina (voluit Arthrospira platensis) is een zeer eiwitrijke zoutwateralg. Zoals opgemerkt is de concentratie eiwit in spirulina veel hoger dan bekende eiwitrijke producten als vlees en vleesvervangers. Maar dat is zeker niet de enige reden waarom spirulina zo’n geschikt voedingssupplement is. 

Spirulina bevat talrijke mineralen en antioxidanten en werkt bovendien ontgiftend. Daarmee is het niet alleen op zichzelf heel gezond, maar helpt het om het lichaam zichzelf beter te laten reinigen. Van nature komt spirulina voor in landen rond de evenaar. Belangrijk is voor de Spirulina producten die u koopt dat deze onder gecontroleerde omstandigheden, speciaal voor consumptie, gekweekt zijn.



No comments: